Blue Vibe
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Blue Vibe

Forum rpg

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

In plina noapte...numai eu la conducere!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Michiyo

Michiyo

Data de inscriere : 02/10/2009

In plina noapte...numai eu la conducere! Empty
MesajSubiect: In plina noapte...numai eu la conducere!   In plina noapte...numai eu la conducere! EmptySam Oct 03, 2009 2:30 am

Cum se asigura ca toata lumea doarme la ora aia,cobora incet scarile pana cand ajunse in sufragerie.Trecu pragul uitanduse in stanga si-n dreapta,asiguranduse.
"Perfect!Acum sa vedem ce putem face cu minunatia asta.."
Sari pe canapea,aprinzand TV-ul.Degeaba.Apasa inca o data,si inca o data...pana cand telecomanda se facu bucatele in mana ei..lasando cu gura intre-deschisa.Injura printre dinti incercand sa o repare.
Sus In jos
Akihiko
Designer
Akihiko

masculin Mesaje : 101
Data de inscriere : 27/09/2009

MesajSubiect: Re: In plina noapte...numai eu la conducere!   In plina noapte...numai eu la conducere! EmptySam Oct 03, 2009 5:03 pm

Aki deschise incet usa , venind de la plimbarile sale nocturne.Se furisa prin sufragerie , lasand cateva pene albe in urma sa.
Sus In jos
Michiyo

Michiyo

MesajSubiect: Re: In plina noapte...numai eu la conducere!   In plina noapte...numai eu la conducere! EmptySam Oct 03, 2009 5:07 pm

Isi inclesta dinti,intinzanduse mai apoi pe canapea,amintindusi din nou cum reusise sa.."inmulteasca" telecomanda.
Ofta,apoi se ridica,se aseza in fata TV-ului in genunchi si incepu sa umble la butoane..pastrandusi deocamdata calmul.
Sus In jos
Akihiko
Designer
Akihiko

masculin Mesaje : 101
Data de inscriere : 27/09/2009

MesajSubiect: Re: In plina noapte...numai eu la conducere!   In plina noapte...numai eu la conducere! EmptySam Oct 03, 2009 5:13 pm

Continua sa mearga , pana cand auzi niste zgomote si se opri in loc , uitandu-se atent in jur.
Sus In jos
Michiyo

Michiyo

MesajSubiect: Re: In plina noapte...numai eu la conducere!   In plina noapte...numai eu la conducere! EmptySam Oct 03, 2009 7:02 pm

Se incrunta,iar isi pierdea controlul..Apasa din nou ca nebuna pe butoane,pana cand....Se lua curentul.
"Hmm..asta n-a fost din vina mea."
Incerca sa se ridice ,insa nu se vazu bine pe picioarele sale ca si daramase o vaza de pe masuta din mijlocul incaperii,ducandusi mana la frunte.
-Auchi!Ce a mai fost si asta?!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: In plina noapte...numai eu la conducere!   In plina noapte...numai eu la conducere! Empty

Sus In jos

In plina noapte...numai eu la conducere!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Prinsa-n noapte..

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Blue Vibe :: Rpg :: Caminul :: Sufrageria-
Mergi direct la: