Blue Vibe
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Blue Vibe

Forum rpg

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Micul dejun..pe la ora 6 dimineata

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Michiyo

Michiyo

Data de inscriere : 02/10/2009

Micul dejun..pe la ora 6 dimineata Empty
MesajSubiect: Micul dejun..pe la ora 6 dimineata   Micul dejun..pe la ora 6 dimineata EmptySam Oct 03, 2009 1:12 am

Aproape adormita,intra in bucatarie imbracata doar intr-o bustiera de culoare crem alaturi de-o pereche de colanti negri,peste oi o fusta alba,scurta.Cum avea ochii inchisi,isi rezema putin capul de usa frigiderului,adormind imediat in picioare.
Sus In jos
Ruki

Ruki

Data de inscriere : 27/09/2009

MesajSubiect: Re: Micul dejun..pe la ora 6 dimineata   Micul dejun..pe la ora 6 dimineata EmptySam Oct 03, 2009 7:54 pm

Am intrat in bucatarie adormit,ciufulit parca eram de la circ.M'am indreptat spre frigider:
-Uhm...te dai putin sa imi iau ceva din frigider?please?
Sus In jos
Michiyo

Michiyo

Data de inscriere : 02/10/2009

MesajSubiect: Re: Micul dejun..pe la ora 6 dimineata   Micul dejun..pe la ora 6 dimineata EmptySam Oct 03, 2009 8:29 pm

Tresari,facand cativa pasi inainte cat pe-aici sa cada.Se incrunta intorcandusi privirea asupra baiatului.
-Mdah..Poftim!
Obosita,se freca putin cu podul palmei la ochi asezanduse la masa pe unul dintre scaune,punand de data asta capul pe masa
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Micul dejun..pe la ora 6 dimineata   Micul dejun..pe la ora 6 dimineata Empty

Sus In jos

Micul dejun..pe la ora 6 dimineata
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Blue Vibe :: Rpg :: Caminul :: Bucataria-
Mergi direct la: